Vi kommenderar att du inaktiverar den första personens konto och sedan skapar en helt ny användare.
❔ Varför?
Om du byter namn på personer blir det svårt att se vem som gjort vad historiskt. Det skulle ta bort en av fördelarna med Lime Go som är att hålla reda på vem som har kommunicerat, vidtagna åtgärder, och gjorde åtaganden.
👉🏻 Såhär gör du för att inaktivera den gamla användaren så att all historik finns kvar:
👉🏻 Såhär gör du för att skapa en ny användare: