Du kan snabbt inaktivera en användare under Medarbetare i ditt konto.
Hur gör jag?
  1. Klicka på din profilikon nere i vänstra hörnet och välj Medarbetare.
  1. Klicka på den medarbetare du vill inaktivera.
  1. Klicka på Redigera uppe i högra hörnet.
  1. Avmarkera rutan Tillåts logga in under Inloggning.
  1. Klicka på Spara.
⚠️
Du behöver vara administratör för att inaktivera en användare.
⚠️ När en användare inaktiveras finns allt tidigare arbete kvar i Lime Go, till exempel noteringar och affärer. Vill du radera användaren och allt tillhörande arbete helt klickar du istället på Ta bort.
Vill du återaktivera en inaktiverad användare bockar du i rutan Tillåts logga in igen.
Image without caption

Image without caption

Image without caption

Image without caption

Share