Som administratör kan du ändra behörigheter för dina kollegor.
Du gör såhär:
- Gå till din Profil
- Välj Medarbetare
- Klicka på Redigera (pennan uppe till höger på personen du vill ändra)
- Under behörigheter kan du öppna upp spara, administrera & konfigurera samt radera för att markera eller avmarkera specifika behörigheter (det kan se ut som exemplet nedan)