Genom att anonymisera en person som ingår i en kommande kampanj kommer alla dennes personuppgifter att tas bort.
Personen kommer fortfarande att visas (anonymt) i din e-postkampanj, vilket indikerar ditt försök att kontakta någon på detta företag. Det kommer dock att resultera i en "studs" tillbaka eftersom e-postadressen nu saknas.
📽️ Du kan också se en videoguide nedan: