Om en person du just skickat till ligger under statusen/filtret Inte skickat och tidigare avprenumererat, betyder det att personen har i ett tidigare e-postutskick avprenumererat till era utskick och därmed kan inte bli skickad till.
Varför då?
När en person tidigare avprenumererat till era e-postutskick så blockeras utskick till den personen för att skydda vår eller ditt företags e-postdomän.