Nej, Lime Go kommer ihåg ditt val.
❔ Hur fungerar det?
Om du aktiverade det förra gången är det aktiverat nästa gång också.
Det betyder att om du aktiverat AI-anteckningar för ett möte, kommer det vara på automatiskt nästa gång du bokar ett möte.
Om du inte vill ha AI-anteckningar för ett specifikt möte, stäng bara av togglen när du bokar ett nytt möte.