Genom att anonymisera en person som ingår i en kommande kampanj kommer alla dennes personuppgifter att tas bort. Personen kommer fortfarande att visas (anonymt) i din e-postkampanj, vilket indikerar ditt försök att kontakta någon på detta företag. Det kommer dock att resultera i en "studs" tillbaka eftersom e-postadressen nu saknas.
Du kan också se en videoguide nedan från vår Youtube-FAQ: