"Har slutat" innebär att en person inte längre är aktiv, till exempel att personen har lämnat sin tjänst.
❔ Hur fungerar det?
Statusen markerar att en person har slutat men påverkar inte utskick.
Denna status stoppar inte utskick automatiskt utan visas endast som en varning i samband med utskick.
För att undvika att skicka till dessa mottagare behöver du själv:
- filtrera bort dem (t.ex. via "nuvarande anställd = ja")
- ta bort dem från relevanta filtreringar/taggar